söndag 7 december 2008

Första natten hemma

Första natten hemma har kanske inte varit den bästa natten på jorden. Lilla Alice har sovit relativt bra, ätit lite och fått bytt blöja mitt på natten. Däremot så har våra grannar haft fest och musiken slutade inte spelas förren vid 4:00 på morgonen. Med risk för att låta som en "sur gubbe" så gjorde det mig faktiskt måttligt irriterad. Inte för att de har fest här ofta egentligen, jag unnar dem att ha kul, men man kan tycka att vid 4:00 så kanske det varit dags att sänka musiken någon timme tidigare. Nåväl, bara det inte upprepas varje helg.

Katterna har nu också börjat vänja sig vid sin nya bostads gäst. De var väldigt skeptiska när vi kom hem igår och gumman (katten) sprang och gömde sig bakom orgeln när hon började skrika. Men nu är de så där lite nyfikna på vad det är för något, dock så håller de sig på "titta" avstånd.

Annars mår vi bra här hemma. Kan nämnas att Alice både ammar och tar flaska. Ska de verkligen ta flaska när de inte ens är en vecka gammal? Känns som vår lilla flicka är rätt duktig ;)

Inga kommentarer: