lördag 6 december 2008

Blubb, blobb....BLOGG heter det kanske?


Mest ett inlägg för att se om allt funkar. Jag har inte riktigt funderat på hur jag ska lägga upp denna blogg. Men som nybliven pappa så ska jag försöka förmedla mina tankar och upplevelser som bäst det går. Att få barn är en av de stora brytnings punkterna i livet som inte går att ändra, till dessa hör; Födsel, Barn och död. Vad alla kännetecknar är att du öppnar en dörr som inte går att stänga när den väl är öppnad. Vissa anser kanske att giftemål också är en av dessa dörrar, men det är faktiskt en sak som går att ändra på om man inte är nöjd, ett barn finns det däremot ingen reklamationsrätt på (inte ens Sverker och hans Plus! kan göra något).

Bloggen kommer att finnas för att ni som nu läser detta ska få följa med på den här resan. Framförallt så släktingar och vänner kan läsa och vi som föräldrar slipper skicka 200 foton och medelanden med samma innehåll. Dessutom behöver vi inte vara rädd att glömma någon i processen.

Vår lilla flicka föddes den 2 December kl 12:04, just nu går hon under arbetsnamnet "Alice" ;) Pappa tycker givetvis att hon är det finaste på denna jord!

/Johan Aka "pappa"

1 kommentar:

Sara sa...

Kul! Ser fram emot det. Vilken bedårande liten sak ni har fått. Svårt att inte vara lite avis iaf... =)