lördag 13 juni 2009

UFC 99


Ikväll är det premiär för UFC i Tyskland, vilket innebär att det går på en väldigt bra och trevlig tid (21:00 på tv4 sport). Matchkortet ser rätt bra ut och har potensial att bli riktiga bra matcher. Rich "Ace" Franklin möter Wanderlei "the Axemurderer" Silva som huvudevent, kan tänkas att Rich tar hem det om han inte fastnar och blir förstörd i Silvas thaiclich. Annars så är Mirko "Cro Cop" Filipovic tillbaka i UFC och förhoppningsvis får vi se en ringande seger. Låter i förintervjuverna som han är riktigt motiverad, sist han försökte i UFC gick det tyvärr inte så bra. "Left Kick - cemetary"..please...

Imorgon blir det en bussresar dag då vi sticker till Luleå över midsommar. Förhoppningsvis ska det gå bra med lilla Alice, men sist gick bussresorna bra så jag tror det kommer gå bra den här gången också. Det har dessutom lovats regn imorgon, vilket är ett bra reseväder (om man själv slipper köra).

3 kommentarer:

Thomas sa...

Ja får se galan en annan kväll istället... så säg inte hur det gick är du snäll

Johan sa...

Det var speciella regler. Royal Rumble, alla mot alla...Cro Cop knockade Rich och Wanderlie samtidigt med en vänster spark i första ronden.

;)

Thomas sa...

Haha, fy fan så bra. Tag team Ufc Hulk Hogan & Cro Cop vs Franklin & Axemurderer...