lördag 20 februari 2010

UFC 110

UFC ställer upp sin oktagon för första gången i Sydney Australien. Fight-kortet ser dessutom riktigt bra ut. Har är mina prediktions.

Minotauro Noguiera Vs. Cain Valesquez

Cain är en relativt ny fighter som haft ett bra winingstreak. Han har väldigt bra brottning och bra ground and pound. Detta, plus att han håller ett högt tempo och vet egentligen inte vad ordet sluta innebär. Noguiera är däremot känd för sin stryktålighet och sin världsklass Ju-jutsu. Jag tror att Noguiera tar detta på submission i andra ronden, hans stryktålighet och bra markmeriter blir för mycket för Cain.

Wanderlei "the Axemurderer" Silva Vs. Micheal "the Count" Bisping

Svår match då Silva är svår att bedömma. Ibland kommer han ut som ett monster och totalt förstör sitt motstånd, och ibland så har det inte gått lika bra. Bisping är bra på alla fronter, men jag tror inte han har kapaciteten att K.O:a Silva, vinner han blir det på domslut. Detta om det nu inte slutar i K.O från Silvas elaka Thaiclinch eller vilda svingar. Men, Bisping domslut efter tre ronder.

Joe "Daddy" Stevenson Vs. George Sotiropoulos

Joe är bra och har ett bra markspel, men Sotiropoulos har sett väldigt het ut med sin världsklass Ju-jutsu. Tyvärr Joe, jag tror du åker på en submission i andra, ronden.

Mirko Cro Cop Vs. Anthony Perosh

Mirko skulle egentligen möta Ben Rothwell (som drog sig ur i fredags). På kort varsel ställde då Anthony upp. Anthony ska vara en bra grappler men ha långt mindre erfarenhet än Mirko. Dessutom har Mirko tidigare visat att han kan hålla sig stående på neutralisera duktiga markfighters. På invägningen så vägde dessutom Mirko några kilo mer än Anthony, vilket är ovanligt då han oftast är en liten tungviktare. Matchen mot Rothwell hade varit bättre för Cro cop rent rankingmässigt. Men om han lyckas dra iväg en pattenterad vänsterspark som stoppar Anthony, så kanske han får tillbaka sin glöd igen. Glöden som tycks ha falnat sen sina Pride dagar. Hursomhelst, Cro Cop på K.O i första ronden.

Inga kommentarer: