onsdag 24 februari 2010

UFC 110, hur gick det?

Ja, hur gick det? Det var en bra gala och publiken i Sydney var fantastiskt respektfulla och verkade ha kul. Mr White ska känna sig nöjd med sin första gala i Australien.

Minotauro Noguiera Vs. Cain Valesquez

Aj, aj, här gick det inte alls som jag trodde. Cain sänkte Noguiera i första ronden efter en snabb och pricksäker slagserie. Jag är imponerad av Cain som verkar bli bättre och bättre för varje match. Noguiera har inte längre sin pattenterade käke, och kan inte ta lika mycket stryk som tidigare. Tror faktiskt efter denna match, att han sett sina bästa dagar.

Wanderlei "the Axemurderer" Silva Vs. Micheal "the Count" Bisping

Tre ronder hård fighting där Bisping var illa ute i slut sekunderna av tredje. Domslutet gick således till Wandy, som faktiskt såg väldigt bra ut den här gången. Den gala aggresiviteten från forna Pride dagarna verkar dock ha falnat. Wandy kanske helt enkelt är en gladare gubbe idag? Men kontentan är att jag hade fel även här, Wandy på domslut.

Joe "Daddy" Stevenson Vs. George Sotiropoulos

Ingen spektakulär submission för George, men han visade upp en helt fantastiskt ground game, och gav "Daddy" en BJJ klinik. Joe, fick kämpa för varje position medans George attackerade galet med submissions från alla håll och kanter. Grymt underhållande match, och Sotiropolous kan verkligen bli något att räkna med i framtiden. Utgången blev rätt, George vann, men inte på submission.

Mirko Cro Cop Vs. Anthony Perosh

Ja, Mirko fick möta en rädd Anthony som egentligen sprang hela matchen. Men vem skulle inte det? Efter en väldigt en armbåge som öppnade upp ett djupt sår i Anthony's panna så bröts matchen i andra ronden. Mirko såg dock väldigt mycket bättre ut än han gjort de senaste matcherna, och han hade till och med lagt till armbågar på marken (som inte var tillåtet under PRIDE). Ett problem han fortfarande har är att det är svårt för honom att stänga av oktagonen, var lättare i en boxningsring där det fanns hörn. Men det finns en liten gnista av gamla Cro-Cop kvar, hoppas hoppas...

Inga kommentarer: