fredag 9 januari 2009

2009!

Ja, hur lång tid dröjer det nu innan man slagit in i huvudet att det är 2009, tog ju hela 2008 att lära sig just att det var 2008 och när man just lärt sig så byter i år igen?

Nåväl, nu är vi hemma från Luleå. Vi kom hem redan i lördags, men det har varit lite fullt upp för att uppdatera bloggen. Har bland annat börjat jobba igen (var skit motiverande att gå tillbaka på jobbet i söndag..NOT). Vi har i alla fall haft ett bra och avslappnat Nyår i Luleå, blev en väldigt lugn tillställning med några vänner. Annars har det varit lite semester också då Alice mest suttit hos mormor som tog chansen till lite bäbistid när vi var där uppe. Dock är det skönt att vara hemma också, hur trevligt vi än har haft så är bäddsoffan där inte helt optimal för min arma rygg.

Alice är lite mer "människa" nu och mindre bäbis. Vilket innebär att hon också är vaken lite mer på natten. Hon har som börjat få en egen personlighet och gått ifrån det här första-bäbis-stadiet då de mest är ett litet sött paket som man matar och byter blöja på. Det händer verkligen mycket på en vecka med en bäbis...förtsätter det så här är hon väl tonåring innan februari är slut!

Vill också tacka Sara för att hon var så gullig och var kattvakt, katterna har verkligen uppskattat det. Även om de saknade oss så syntes det att de blivit väl omhändertagna!

Så 2009...vad har detta år att ge? Den som lever får se!

Inga kommentarer: